Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο θάνατος του Μικυ Μάους

     Ο αιφνιδιος θανατος του Μικυ Μαους σημαινει ταυτοχρονα το τελος στις γλυκες παιδικες αναμνησεις. Οι χαρτινοι ηρωες του Disney εξανεμιστηκαν.Χαθηκε η ευκαιρια των μεγαλυτερων,να μεταφερουν στους νεοτερους το καρδιοχτυπι για το καινουριο τεύχος.
      Τη διακοπη της εκδοσης των περιοδικων Κομιξ,Μικυ Μαους, Κλασικα,  Ντοναλντ ,ανακοινωσε ο εκδοτης τους στην Ελλαδα Χρ. Τερζοπουλος. Οι ιστοριες του Ντοναλντ και των ανιψιων του, του Κυρου Γραναζη, του Μαυρου Πητ, του Σκρουτζ  Μακ Ντακ και των φανταστικομμυριων του,με τις οποιες ταυτιστηκαν και διαπαιδαγωγηθηκαν τοσα παιδια, τελειωσαν. Η ‘’τυχερη δεκαρα’’ δεν ηταν αρκετη για να σωθουν οι κατοικοι της Λιμνουπολης. Ειναι απελπιστικο το γεγονος οτι στην Ελλαδα της κρισης ουτε ο Μικυ Μαους και η παρεα του μπορεσαν να επιβιώσουν.
Σνιφ,κλαψ,λυγμ,σμπαρακουακ...
Υ.Γ. Οταν δεν εισαι καλα και χρειαζεσαι λιγο γελιο για να ξορκισεις τα μαυρα της ζωης,πηγαινε εδω   http://users.sch.gr/vasanagno/comics.html    για να ξαναζωντανεψεις εστω σε ηλεκτρονικη μορφη τα τευχη που εδωσαν χαρα σε τοσους ανθρωπους διαφορετικων γενεών!!! 
Ελένη Καρύδη - Α' Γυμνασίου





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου