Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ανεξήγητα φαινόμενα

 
  Ζούμε σε έναν κόσμο που μπορούμε να θέσουμε διάφορα ερωτήματα για τη φύση και τους ανθρώπους γύρω μας. Από πού προερχόμαστε, πώς αναπτύξαμε τόσο μεγάλους πολιτισμούς και πώς φτάσαμε στη σύγχρονη ζωή του σήμερα; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα κάνουμε μια απόπειρα να απαντηθούν.
  Ερευνώντας διάφορα αρχαιολογικά ευρήματα και αρχαία κτίσματα καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι στο παρελθόν κατείχαν διάφορες γνώσεις  σχετικά με την αστρονομία, τα μαθηματικά, την τέχνη, την ιατρική και την φιλοσοφία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των γνώσεων είναι οι πυραμίδες της Γκίζας που κατασκευάστηκαν για την ταφή των Φαραώ. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι σχηματίζουν την ιδία ευθεία τριών αστέρων στον αστερισμό του Ωρίωνα εκείνης της εποχής. Επίσης για την κατασκευή της μεγαλύτερης πυραμίδας, της «πυραμίδας του Χέοπα», χρησιμοποιήθηκε και ο αριθμός Π=3,14 ο οποίος όμως ήταν άγνωστος εκείνη την εποχή! Επιπρόσθετα, αν προσθέσουμε στο βάρος της (5.273.000 τόνοι) 15 μηδενικά, θα βρούμε το βάρος της γης.
  Ένα άλλο αξιοθαύμαστο μνημείο που ερεύνησαν οι επιστήμονες είναι το Στόουνχετζ στην Αγγλία. Το κτίσμα ολοκληρώθηκε το 1500 π.Χ., αποτελούνταν από τρεις κυκλικές γραμμές τεράστιων ογκόλιθων και υποστηρίζεται ότι δημιουργήθηκε είτε για παρατήρηση των άστρων είτε για τελετουργικούς λόγους. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε και ως ρολόι. Επίσης κάποιοι πιστεύουν ότι είναι μαγικό μέρος και ότι το κατασκεύασαν γίγαντες ή εξωγήινοι.
  Τέλος, ένα από τα πιο περίεργα τεχνολογικά κατασκευάσματα της αρχαιότητας είναι ο Υπολογιστής των Αντικυθήρων. Αυτός ο Αστρονομικός υπολογιστής βρέθηκε κοντά στο νησί των Αντικυθήρων μέσα σε ένα ναυάγιο 2000 χρόνων που βρισκόταν σε βάθος 60 μέτρων. Ήταν ικανός να δείξει την περιφορά της σελήνης περίπου για 18 έτη και τους 12 συνοδικούς μήνες ενός ημερολογιακού έτους. Σε ολόκληρη την ανθρωπότητα δεν έχει βρεθεί παρόμοιο δημιούργημα της αρχαιότητας.
  Αρκετοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι για την δημιουργία πολλών αρχαίων μνημείων και κατασκευασμάτων βοήθησαν οι εξωγήινοι. Στην αρχαία Αίγυπτο, όπως και στον πολιτισμό των Μάγια, παριστάνονται στις τοιχογραφίες διάφορες θεότητες οι οποίες έχουν μακρόστενο σχήμα και μεγάλο μέγεθος κεφαλιού καθώς επίσης μεγάλα μάτια που ίσως αποδεικνύουν την ύπαρξη άγνωστων και υπερφυσικών όντων! Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα υπάρχουν αναφορές σε Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) και εξωγήινους. Μάλιστα κάποιες φυλές της νότιας Αμερικής υποστηρίζουν ότι κάποτε είχαν σχέση με έναν τελείως διαφορετικό κόσμο και ότι προέρχονται από αυτόν.
  Ακόμα και διάφορες μυστικές υπηρεσίες δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα «Αγρογλυφικά» τα οποία σχηματίζονται κατά την διάρκεια μιας νύχτας. Αυτά τα σχήματα είναι χαρακτηριστικά για την ακρίβεια των ευθειών και των καμπύλων που σχηματίζονται. Παραμένει άγνωστο εάν δημιουργήθηκαν από εξωγήινους, από ισχυρούς ανέμους και φυσικά φαινόμενα της Γης ή από δραστηριότητες φαρσέρ.
  Από όλα αυτά συμπεραίνουμε ότι ο κόσμος μας αποτελείται από διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα για τα οποία μπορούμε να κάνουμε διάφορες  και πολυάριθμες υποθέσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάποια από αυτά θα μείνουν για πάντα αναπάντητα !!!
Γιώργος Σαραντόπουλος Β2





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου